Se sidan i fullversion.

Mortfiles RSS

Profilbild
Jag är en glad och utåtriktad webbdesigner som för närvarande utforskar utbildningens vida värld genom en treårig utbildning som systemvetare på Högskolan i Borlänge.

Medeltida Helpdesk

mortfiles.se - 11 jul 2007 av Mortfiles i helpdesk, humor, support m fl

Norsk humor när den är som bäst presenterar här en medeltida helpdesk. Se hur support försöker förklara nymodiga “boken” som ska ersätta den gamla standarden “pergamentru... Läs mer »

3 Pusha

Bredband 40GB/sekund

mortfiles.se - 11 jul 2007 av Mortfiles i bredband, världsrekord

IDG Rapporterar att i Karlstad sitter Sigbritt Löthberg med världens snabbaste bredband - 40 Gbit per sekund! Ett ladda ner en DVD skiva tar 2 sekunder, vilket inte är fy... Läs mer »

3 Pusha

vBulletin sålt till Internet Brands

mortfiles.se - 11 jul 2007 av Mortfiles i forum, uppköp, vbulletin

vBulletin, ett av världens mest ansedda forum skrip har nu blivit sålt till Internet Brands inc som främst syssar med motor, rese och hemrelaterade webbsidor och communit... Läs mer »

2 Pusha

Ikanobanken - Klart godkänd

mortfiles.se - 10 jul 2007 av Mortfiles i ikanobanken

Denna länk rekommenderas inte av Pushas användare

Ikanobanken har satsat hårt på sin internetbank och det syns. Ett litet fokuserat team med spetskompetens står som kärnan i verksamheten och sen läggs delar ut på externa... Läs mer »

1 Pusha

Säkerheten låg på sommaren

mortfiles.se - 10 jul 2007 av Mortfiles i antivirus, norton, säkerhet

Denna länk rekommenderas inte av Pushas användare

Internet blir allt mer fylld av otäcka virus, trojaner och annat och kanske är det dags att fundera på säkerheten lite extra nu under sommaren då företagens säkerhets upp... Läs mer »

1 Pusha

ClientExec 3.0 och ny webbsida

mortfiles.se - 7 jul 2007 av Mortfiles i clientexec

ClientExec, ett av dom mer populära så kallade “billing managers” annonserar release av 3.0 och passar på att förnya sin hemsida med ett nytt attraktivt yttre.

2 Pusha

När politik får styra

mortfiles.se - 7 jul 2007 av Mortfiles som

PirateBay, en av nätets giganter när det gäller fildelning, ska enligt uppgift påläggas ett så kallat barnpornografi filter, vilket innebär att sidan blockeras och att en... Läs mer »

4 Pusha

Webb 2.0 nonsens

mortfiles.se - 5 jul 2007 av Mortfiles i 20, web, webb

Webb 2.0 är dett begrepp som kastas fram som ett nytt fräschare internet och en del talar till och med om generations växling eller revolution i hur vi nyttjar internet. ... Läs mer »

1 Pusha

Artiklar och andra resurser

mortfiles.se - 3 jul 2007 av Mortfiles som

Denna länk rekommenderas inte av Pushas användare

Artiklar med inriktning på webbdesign och webbutveckling lyser med sin frånvaro på svenska och nu sätter jag fart med Mortfiles artikel sektion och den resurs sektion den... Läs mer »

1 Pusha

Användbarhet och Webbhotell

mortfiles.se - 2 jul 2007 av Mortfiles i användbarhet, webbhotell

Svenska webbhotell har en lägre omsättningsfrekvens än till exempel USA där varje tonåring och hans mamma har ett eget webbhotell och webbhotellen kommer och går nästan d... Läs mer »

2 Pusha

Stackars Babben!

mortfiles.se - 1 jul 2007 av Mortfiles i babben, epost

Babben Larsson är en underhållare av högsta klass och få människor har fått mig att le och skratta som babben gjort. Med en härlig självdistans, den underbara glimten i ö... Läs mer »

2 Pusha

Låt bli mina tabeller!

mortfiles.se - 30 jun 2007 av Mortfiles i webbdesign

Återigen har jag observerat den stora kampen mellan dom tre arketyperna bland webbdesigners och jag kan bara skaka på huvudet åt deras enfaldighet. I webbdesign branschen... Läs mer »

4 Pusha

Webbhotell myglar!

mortfiles.se - 30 jun 2007 av Mortfiles i anmälning, mygel, webbhotell

Kanske lite onödigt med ett utropstecken eftersom det troligen inte direkt är någon nyhet att webbhotell, liksom telecom bolagen myglar hej vilt med avtalsbindningar och ... Läs mer »

2 Pusha

Gif bilder med PHP Skript

mortfiles.se - 30 jun 2007 av Mortfiles i exploit, gif, xss

På ett större bildarkiv på nätet har en php-exploit påträffats. På ytan ser filen ut som en vanlig gif-bild. Internet Storm Center varnar för att php-exploits kan gömm... Läs mer »

2 Pusha

Turbotrojan?

mortfiles.se - 30 jun 2007 av Mortfiles i trojan, virus, windows

Över tiotusen webbplatser har infekterats av en snabb och avancerad trojan. Den försöker sen i sin tur att infektera datorer som besöker den smittade webbplatsen. Enli... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 27 juni 2007
  • Senast aktiv: 6 aug 2014
  • Placering på topplistan: 228

Andel populära

9%

Pushar andras

55%

Post-aktivitet

53%